alex-velea-frige

Alex Velea lansează un nou single în colaborare cu Shift: „Frige”

 

După ce a lansat primul single de pe viitorul său material discografic, „Străino”, Alex Velea revine cu un nou videoclip. Artistul a colaborat cu Shift pentru un nou hit care deschide sezonul estival: „Frige”.

Alex Velea feat. Shift – Frige

 

„Frige e o piesă sexy, cu un sound fresh, puțin ”darkish”, dar care te ține în „tensiune”.  Este al doilea material muzical de pe noul meu album, “13”, pe care-l voi lansa la toamnă. Am apelat la tovarașu’ meu, Shift, pentru un plus de Haz. Enjoy!”, a declarat Alex despre noul său single.

Piesa „Frige” este produsă în studiourile DeMoga Music de Marius Dia și Mădălin Roșioru, iar textul este scris de Theea Miculescu, Marius Dia și Shift.

Alex Velea s-a făcut remarcat în industria muzicală datorita talentului său, fiind un artist complex și complet. Timbrul său special, dar și abilitățile de compozitor, la care se adaugă show-ul pe care îl face pe scenă și felul în care dansează au făcut de-a lungul timpului din Alex Velea unul dintre cei mai iubiți artiști din România. Solistul a cucerit topurile muzicale cu piese precum „Doar ea”, „Secret”, „Când noaptea vine”, „Minim doi”, „E marfă tare” și „Din vina ta”.

Vreau sa contactez un artist