Nane

Nane, pe numele sau adevărat, Stefan Avram Cherescu, este unul dintre cei mai in voga artisti din tara, apartinand ultimului val de hip-hop romanesc. A crescut inconjurat de muzica rock a anilor ‘90, ascultata de pe casetele parintilor, insa adevarata sa pasiune pentru muzica s-a nascut odata ce a auzit melodiile lui MC Hammer.

Desi e activ din 2006, de cand a inceput sa inregistreze muzica in weekenduri, in home-studioul lui Dj Boogie, a inceput sa primeasca atentie 2 ani mai tarziu, odata cu fondarea label-ului propriu „Sud-Hop”. Pe plan muzical, el a intrat in atentia publicului cu al treilea Mixtape, „San Orsova” si melodia „Nu le pasa”, unde apar critici asupra sistemului politic romanesc. Acesta a fost doar inceputul, caci succesul de-abia acum aparea. Melodii precum „Definitia unui mixtape” si „Ganduri la miezu’ noptii” au devenit extrem de populare in mediul online, ceea ce a făcut si ca vechile piese sau mixtape-uri sa revina in atentie. „San Orsova” s-a vandut si in format fizic intr-un numar limitat, pe langa promovarea intensa de pe internet.

Mixtape-ul „De-ale mele” contine multe dintre melodiile care l-au consacrat, cat si primele colaborări cu alti artisti precum Skizzo Skillz, Boogie, The Mosh sau Leasa Dragos. In 2009 a scos primele melodii 100% originale cu ajutorul lui DeeJayGruv sau Nicalai, adica ex-DJ Swamp, fost membru al celebrei trupe B.U.G. Mafia. Tot acum lanseaza si piesa „Ca o stea” ce strange nu mai putin de 2 milioane de vizualizari in timp record.

Urmatorii 3 ani sunt plini de productii celebre precum „Tricolori”, „Stii ce zic”, „Magic” ori „Multumim!”, „Atitudine”, „Otis”, „Plec” sau „Toast”.

Cu trecerea timpului, melodiile sale au fost influentate de noile tendinte de trap, introduse in industria muzicală romaneasca prin 2012 de catre Andrei Bozeanu sau Boz, dupa cum e cunoscut pentru publicul larg. Abia in anul 2019 el a ajuns la maturitate, fiind ascultat la scara larga si in prezent. Asadar, si piesele lui Nane au inceput sa includa, treptat, tot mai multe elemente ale acestui sub-gen muzical. In 2019, el a fost numit de unul dintre cel mai celebre site-uri din randul tinerilor unul dintre cei mai buni trapperi ai anului.

Printre cele mai cunoscute hituri se numara „Modalitate”, „Noi 2”, „Instincte primare”, „Normal”, „$$$”, „Eu ai baietii”, „B.M.V”, „Peste Umar”, „Frate-Miu”, „Gen.9” și „Berlin”. Melodiile sale devin din ce in ce mai populare datorita stilului original si limbajului relaxat. Aceste caracteristici atrag, pentru ca dau impresia ca rimele vin fara efort si toate elementele se leaga natural, cand, de fapt, adevarul este ca Nane a fost dintotdeauna un workaholic. Datorita pasiunii pentru muzica si dedicarii sale a devenit azi unul dintre artistii care scot cele mai multe melodii si care colaboreaza cu cei mai ascultati cantareti din Romania.

Printre cele mai noi compozitii se numara „Nein”, „Gang In Sus” si „Fluture”, de pe cel mai nou album „NANelien”. La capitolul colaborari, Nane are multe cu care se poate mandri, de la Delia, in piesa „Cum era”, la Alina Eremia, EL NINO, Killa Fonic, Skizzo Skillz, The Mosh sau Cabron.

Dacă vrei sa il intalnesti si tu pe Nane si vrei sa te bucuri de muzica lui pentru orice fel de eveniment, atunci o poti face simplu si rapid! Intra pe pagina de Contact si solicita o oferta pentru petrecerea ta!

Vreau sa contactez un artist