The Motans

The Motans este o trupa provenita din Moldova care si-a facut debutul in urma cu un an si care deja a inregistrat un succes ametitor pe piata muzicala romaneasca.

Piesa care le-a adus recunoasterea publicului este „Versus” ale carei versuri sensibilizeaza, multi putand a se identifica cu sentimentele transmise. Desi aflati inca la inceputul carierei, The Motans au dovedit creativitate, originalitate si o cantitate insemnata de traire interioara pusa in melodiile lor in stilul Rhythm&Soul.

Solistul trupei, Denis, a activat singur, scriind si inregistrand piesele, din 2015 pana in 2016 cand a fost descoperit de BRomania in mediul online si ajutat sa se lanseze. Anul acesta a avut prima colaborare muzicala, cu Delia, pentru piesa „Weekend”, iar rezultatele de pana acum anunta o ascensiune a carierei tanarului artist.

Invaluiti atmosfera evenimentului in note magice, pline de savoare si dragoste impreuna cu The Motans. Se incadreaza perfect in spiritul petrecerii de nunta, acompaniind iubirea proaspetilor casatoriti, dar si pentru un eveniment precum: banchet, balul bobocilor, zile festive, zilele orasului etc. Solicita-i la sectiunea Contact, discuta detaliile rezervarii cu un impresar Global Booking, verifica lista de preturi, afla tariful trupei The Motans si bucura-te de cele mai originale sentimente pe care le poti trai prin muzica acestei trupe.

Concerte The Motans

Vreau sa contactez un artist