Andreea Balan

Putini artisti se pot lauda cu o prezenta la fel de puternica pe piata muzicala ca Andreea Balan. Cu o cariera de peste 20 de ani, Andreea Balan are o discografie impresionanta si a colaborat cu o multime de artisti.

Prima aparitie TV a artistei a avut loc in anul 1994, in cadrul emisiunii “Ba Da, Ba Nu”. Concursul a facut-o pe tanara artista sa iasa in evidenta si i-a pus vocea pe harta tinerilor artisti romani. Cu toate acestea, popularitatea Andreei Balan a explodat odata cu succesul trupei Andre.

Dupa o perioada caracterizata de influentele rock, Andreea Balan revine la originile pop si lanseaza hit-uri precum “Baby Get Up And Dance”, “Prinde-ma, aprinde-ma” si “Superwoman”.

Pentru Andreea Balan, dansul este la fel de important ca muzica. In cadrul concursului “Dansez pentru tine”, Andreea s-a remarcat impreuna cu Petrisor Rudge si au castigat locul trei. In aceeasi emisiune, Andreea Balan a castigat editia “Liga Invingatorilor”.

Show-urile Andreei Balan sunt mai mult decat simple interpretari. Coregrafie, lumini, costumatii, dans si voce, toate aceste elemente alcatuiesc experienta unui show unic in Romania, semnat Andreea Balan.

O vrei pe Andreea Balan la aniversarea ta, balul bobocilor, banchet, zilele orasului, evenimente organizate de cluburi sau primarii? Global Booking te ajuta in acest sens punandu-ti la dispozitie toate detaliile rezervarii si onorariul cerut de artista. Solicita o oferta de eveniment, discuta cu impresarul Andreei Balan pentru a stabili disponibilitatea acesteia pentru data evenimentului tau si bucura-te de un show memorabil.

Vreau sa contactez un artist