Corina este cunoscuta in peisajul muzical romanesc datorita muzicii ei pop/dance, combinata cu influente RnB si reggae. Albumul ei de debut, “Imi place tot”, a fost lansat pe 1 ianuarie 2005 si a atins primele 10 pozitii in diverse topuri romanesti. Melodia “Noi Doi”, produsa in colaborare cu Marius Moga, Smiley, Pacha Man si Moga a ajuns pe locul 4 in Romanian Top 100 si inca este una dintre cele mai de succes piese ale artistei.

In 2012, Corina a lansat piesa „A Ta”, care a surprins prin sound-ul original, imbinand elemente de reggae fusion si Europop. Melodia a devenit rapid un mare hit, ocupand locul trei in topul Romanian Airplay 100.
Unele dintre cele mai cunoscute melodii ale Corinei sunt „Imi place la tine tot”, „Fara tine”, „Let Go”, „A ta”, „Roata se intoarce”, „Of corso”, „Autobronzant” si „Fete din Balcani”.

Daca o vrei pe Corina la evenimentul tau: aniversare, banchet, balul bobocilor, nunta, zilele orasului, lansari etc., pentru a avea parte de un show vibrant, plin de culoare, atunci consulta sectiunea noastra de Preturi Artisti pentru a afla onorariul pe care acesta il cere. Apeleaza numarul de telefon Corina alocat acesteia si discuta cu un impresar detaliile rezervarii.

Vreau sa contactez un artist