Randi (Andrei Stefan Ropcea) a devenit cunoscut in randul iubitorilor de muzica din Romania datorita colaborarii lui cu Marius Moga, in cadrul trupei Morandi. Impreuna s-au bucurat de un succes rasunator atat in Romania, cat si in Europa.

Cei doi se pot lauda cu 8 single-uri pe locul 1 (in topuri locale si internationale), 2 milioane de copii ale albumului de debut “Reverse” vandute, 2 nominalizări la MTV Europe Music Awards pentru cel mai bun debut (in 2005 si 2006) si piesa “Angels” care a fost cel mai downloadat produs digital in Rusia si Ucraina.

Morandi a fost unul dintre primele proiecte romanesti care a avut succes in afara granitelor. Melodiile lor se asculta in peste 20 de tari, au concertat in aproape toata Europa de Est si au castigat numeroase premii.
De la sfarsitul lui 2011, Randi si-a inceput cariera solo, desi a ramas membru al Morandi. Primul lui single, “Anybody”, s-a bucurat de un mare succes in Rusia si Ucraina.

Randi este si un producator de succes, implicandu-se pana  acum in doua proiecte muzicale, Mishelle si Shaka Muv.

Daca vrei sa urmaresti prestatia live a solistului, acceseaza sectiunea Preturi artisti pentru a vedea tariful cerut de Randi si invita-l sa cante la evenimentul tau: baluri, concerte, evenimente corporate, zilele orasului, alegeri electorale, lansari de magazin, petreceri private si lista poate continua. Apeleaza numarul de telefon alocat lui Randi si impresarul acestuia iti va oferi toate informatiile cu privire la rezervarea artistului pentru petrecerea ta.

Vreau sa contactez un artist