vescan

Vescan si Mahia Beldo au lansat „Dansul Banilor”

Vescan si Mahia Beldo au lansat “Dansul Banilor,” o piesa despre efectul negativ al banilor in vietile noastre. Dupa succesul hitului “Tic Tac,” cei doi artisti colaboreaza din nou, mesajul piesei fiind si de aceasta data despre una dintre problemele societatii.

“Sunt foarte bucuros ca am ajuns la piesa cu numarul 3 de pe albumul ‘Muzica Sau Nebunie’, si anume Dansul Banilor, alaturi de bunul meu prieten Mahia Beldo. Este o piesa cu un subiect foarte sensibil, referitor la puterea distructiva a banilor. Mi-am pus de multe ori intrebari precum: ‘Banii aduc fericirea?’, ‘Traim pentru bani sau facem bani sa putem trai?’, ‘Iubirea pentru bani e sentiment?’ ‘Banii aduc locul pe lista cu oameni fericiti?’ si asa s-a nascut ‘Dansul Banilor’. Este o piesa facuta din suflet si sper sa ajunga in sufletele sustinatorilor nostri!” – Vescan.

“Cand mi-a aratat Vescan ideea de piesa, mi s-a parut un subiect foarte bun care trebuie expus muzical si ne-am apucat repede de ea. Sunt acolo niste „lectii” asupra carora din cand in cand ar trebui sa reflectam cu totii.” – Mahia Beldo

Link “Dansul Banilor”

Piesa a fost compusa de Mahia Beldo, versurile apartinandu-i lui Vescan, iar videoclipul a fost realizat de Claudiu Vision.

Vreau sa contactez un artist
TagsVESCAN