Instagram-Jackpot-(Motans)

„Jackpot” al lui The Motans, remixat de DJ-ii de la Dirty Nano

Recent lansata piesă semnată de The Motans, „Jackpot”, are parte de un super remix. Timișorenii de la Dirty Nano, cei care fac legea pe scena de clubbing din România, au decis să împartă „Jackpot” cu toții fanii lor. Astfel, Dirty Nano lansează oficial cel mai proaspăt remix – „Jackpot”, după single-ul The Motans, care imediat după lansare a ocupat locul 1 în top Treding piese pe YouTube și care se menține în continuare în prima jumătate a acestui clasament. Tinu Vidaicu şi George Hora şi-au reimaginat în stilul lor noul unic single-ul The Motans. Lansarea remix-ului va avea loc vineri, 30 martie, în cadrul unui party special, la clubul Epic Society.

„Jackpot” – Dirty Nano Remix

 

Dirty Nano au mai remixat de la The Motans și piesa „Versus”.

Tinu Vidaicu și George Hora sunt cei care au lansat în 2011 proiectul Dirty Nano, un mix de succes între pasiune și melodie, cu producții și live set-uri unice.

La nici două săptămâni de când Global Records a lansat The Motans – „Jackpot”, piesa a adunat deja peste 3 milioane de vizualizări pe YouTube.

Cu multe simboluri personale, după cum spune Denis Roabeș, care se regăsesc atât în versuri, cât și în imaginea videoclipului, The Motans au lansat single-ul „Jackpot”, împreună cu videoclipul piesei, produs de Loops Production pentru Global Records.

 

The Motans – Jackpot

Versurile piesei sunt semnate de Denis Roabeș, muzica – Denis, Sebastian Barac, Marcel Botezan, iar videoclipul a fost filmat și regizat de Alexandru Mureșan și Bogdan Păun (echipa NGM Creative cu care au lucrat INNA și Irina Rimes).

Vreau sa contactez un artist