back-to-me--fb-profile-pic

Vanotek lansează single-ul “Back to Me” feat. Eneli cu videoclip oficial; piesa este licențiată la Ultra Music

Vanotek revine cu single-ul  “Back to Me”, în colaborare cu Eneli. Piesa este compusă de cei doi artiști și produsă de Vanotek.

Vanotek feat. Eneli – Back to Me

Videoclipul a fost filmat și regizat de San, cu care Vanotek a mai colaborat și pentru “No Sleep” în colaborare cu Minelli.

“Back to Me” este deja în top Shazam din Rusia pe locul 5 și a intrat și pe radiouri. Piesa este licențiată la Ultra Music, a doua piesă a DJ-ului dupa “Tell Me Who”, tot în colaborare cu Eneli.

Ultra Music este o casă de discuri din Statele Unite ale Americii care se concentrează pe muzica dance electronică și reprezintă artiști precum: Tiesto, Armin van Buuren, Fedde le Grand, deadmau5, Benny Benassi, David Guetta, Avicii, Hardwell, Calvin Harris, Era Istrefi, Kygo, Morcheeba, Marcus Schulz, Above & Beyond.

UltraMusic este afiliat Ultra International MusicPublishing care reprezintă compozitori și producători care colaborează cu Kanye West, Rihanna, Akon, Jamie Foxx, Ne-Yo, Ludacris, Sean Paul, Paul Wall, Trick Daddy, Deep Dish, Cedric Gervais, Kaskade, Crookers și alții.

“Tell Me Who” este în topurile din România, Rusia, Polonia și are peste 8.5 milioane de vizualizări pe YouTube.

Vanotek feat. Eneli – Tell Me Who

Piesa “Back to Me” este inclusă pe primul album al lui Vanotek, lansat la finalul lui 2017 care include cele mai cunoscute piese precum “Tell Me Who” feat. Eneli, “În dormitor” și “My Mind” feat. Minelli, “Take the Highway”, “I’m Coming Home” feat. Georgian și The Code, “My Heart is Gone” feat. Yanka.

DJ-ul a urcat pe scena unor evenimente importante precum Untold sau Neversea și opening act pentru Carla’s Dreams la cele două show-uri de la Arenele Romane.

Piesa “I’m Coming Home” feat. Georgian si The Code s-a clasat pe locul al doilea la Selecția Națională Eurovision, fiind susținuți de cei mai reprezentativi artiști din România.

 

VANOTEK (pe numele său Ion Chirinciuc) este un tânăr producător și DJ român, cunoscut publicului din România datoritâ pieselor care au cucerit radiourile, dar și colaborărilor și artiștilor cu care a lucrat până acum.

Originar din Republica Moldova, Vanotek a studiat la Liceul de artă Octav Băncilă din Iași, apoi s-a mutat în București și a început să compună pentru diverși artiști: Dan Bălan, Antonia, DJ Sava, Corina, Tom Boxer, Naguale, Havana, Anda Adam, Sasha Lopez.

Vreau sa contactez un artist