Proiectul Havana a aparut in anul 2014, in urma colaborarii dintre Nadir, Sorin Seniuc si Vanotekajuns. Trupa a devenit instant un hit in randul iubitorilor de muzica din Romania, dupa succesul melodiilor “Vanessa”, “Vita Bella” si “Que Sera, Sera”. Ritmul si versurile exotice ale melodiilor, combinate cu un sound modern, fac trupa sa iasa in evidenta pe piata muzicala romaneasca.

A doua melodie a trupei, “Vita Bella”, a inregistrat 18 milioane de vizualizari pe YouTube si a cucerit publicul romanesc. De asemenea, melodia s-a bucurat de un succes international, avand impact in tari precum Franta, Belgia, Luxemburg, Olanda, Scandinavia, Rusia, Grecia si Bulgaria.

Vocalistul trupei este Raul Eregep, noul membru al trupei. Acesta si-a castigat faima in urma participarii la concursul X Factor, unde a devenit finalist. Prima sa melodie alaturi de trupa Havana se numeste “Mon Amour” si a inregistrat deja un succes enorm.

Transforma atmosfera petrecerii tale: nunta, banchet, balul bobocilor, zile festive, zilele orasului, sarbatori etc. intr-una exotica, plina de ritm, in care invitatii nu se vor putea opri din dans datorita trupei Havana. Consulta lista de Preturi Artisti, afla onorariul cerut de Havana si apoi discuta cu impresarul trupei detaliile rezervarii. Solicitarile se pot face cu un simplu click pe poza artistului in sectiunea Artisti exclusivi.

Vreau sa contactez un artist