Maria Mirabela Cismaru (Mira) a facut parte din Anonim Band, o trupa formata din cinci tineri instrumentisti. Cantand impreuna cu aceasta trupa, Mira a invatat sa-si acompanieze singura vocea cu acorduri de chitara.

In anul 2012 a avut prima colaborare cu DJ Marc Ryan pentru piesa „So la la”. Melodia s-a bucurat de un mare succes si a fost difuzata la radiourile din Romania. Tot in anul 2012, s-a facut remarcata la emisiunea „Vocea Romaniei” fiind selectata de compozitorului Marius Moga. Mira a ajuns pana in etapele live ale show-ului.

La inceputul anului 2013, imediat dupa terminarea concursului, Mira a lansat doua single-uri, „Loving you” si „In love”, in colaborare cu Allexinno.In 2014 a colaborat cu Zhao pentru a produce piesa „Zi-mi ceva”. Tot incepand cu 2014, Mirabela devine artist Global Records si isi incepe cariera cu numele de scena Mira.

Pentru mai multe detalii despre tariful cerut de Mira pentru evenimente, consulta lista de Preturi artisti si apeleaza la serviciul de impresariat Mira pentru a afla detalii cu privire la rezervare. Astfel te vei putea bucura de un concert spectaculos pe care artista il va performa chiar la petrecerea ta, indiferent ca este o nunta, un botez, un banchet, un corporate party, o petrecere privata sau zilele localitatii.

Vreau sa contactez un artist