Irina Rimes

Irina Rimes, cunoscuta si sub numele de Irina Remesh sau Irra, este o solista provenita din Moldova.
S-a remarcat initial in propria tara, in competitia “Fabrica de staruri”, unde a fost finalista. A debutat cu piesa “Visele” in 2016 si a dobandit rapid succesul cu trilogia formata din piesele “Haina ta”, “Iubirea noastra muta” si “Da` ce tu”. Trilogia vorbeste despre o dragoste nerostita, despre starile si emotiile pe care artista le-a simtit la un moment dat in viata ei.

Irina a colaborat in Moldova cu artisti precum Ion Linkovschi si El Radu pentru piesa “Gimme reason to believe” si in Romania, cu Raluka, cea care a si ajutat-o sa se lanseze, pentru piesa “Ieri erai”.

O vrei pe Irina Rimes pentru o rezervare la evenimentul tau: banchet, aniversare, balul bobocilor, nunta etc. si sa presari atmosfera acestora cu note elegante, de iubire, pe care doar solista le poate aduce? Atunci, solicita artistul apeland numerele de telefon din sectiunea Contact, putand sa verifici in prealabil onorariul cerut de aceasta. Adauga evenimentului tau vibratii sonore impecabile si emotionante, optand pentru serviciul de booking Irina Rimes.

Vreau sa contactez un artist