Antonia

O cantareata cunoscuta pentru energia si buna dispozitie cu care apare in orice spectacol, Antonia este una dintre artistele din Romania pe care ai vrea sa le cunosti si pe care ai vrea sa le ai la evenimentul tau. Si nu doar pentru numerosii fani pe care ii are, ci si pentru spectacolul inedit pe care il face de fiecare data.

Antonia si-a inceput cariera de artist in Romania, in anul 2010, cu melodia “Morena”. Piesa a devenit hit imediat, iar fanii au indragit-o pentru talentul ei aparte. Cariera sa ascendenta, presarata de melodii dance si house-club, toate devenite hit-uri, a fost recunoscuta atat in Romania, cat si peste hotare de numerosi fani, televiziuni, radiouri si case de discuri.

Un show de senzatie, cu surprize, coregrafii, lumini, dansatori si melodii dansante sunt doar cateva din ingredientele speciale puse in scena de frumoasa artista. Antonia promite si vine de fiecare data cu spectacole originale si pline de energie, care fac publicul sa interactioneze cu atmosfera incendiara si dinamica.

Un artist complet, cu o voce extraordinara si cu o prezenta scenica impecabila. Aceasta este calea sigura pentru ca evenimentul organizat sa fie in atentia publicului si sa aduca numeroase reactii pozitive. Fie ca organizati un eveniment in aer liber, fie ca organizati un eveniment corporate, spectacole, show-uri in club, aniversari, spectacole electorale, Antonia va fi prezenta cu aceeasi energie, care sa va faca evenimentul cu adevarat special.

Pentru mai multe informatii despre pretul Antoniei, consulta lista de Preturi artisti si apeleaza la serviciul de impresariat al Antoniei pentru a afla detalii cu privire la rezervare. Astfel, te vei asigura ca Antonia va avea un concert incendiar chiar la evenimentul tau.

Vreau sa contactez un artist