Alex Velea

Alex Velea a cucerit publicul romanesc datorita sound-ului original si a carismei de care a dat dovada. Albumul sau de debut, “Yamasha”, a fost lansat in anul 2006, in urma unei colaborari cu Marius Moga, Smiley, Connect-R, Matteo si Don Baxter. Mixul original de R’n’B, hip hop si pop a reprezentat o noutate in peisajul muzical romanesc de la acea vreme. Cele trei single-uri extrase de pe acest album, „Yamasha”, „Dragoste la prima vedere” si „Doamna mea” s-au bucurat de o primire exceptionala din partea publicului si au marcat un inceput spectaculos pentru Alex Velea.

De-a lungul timpului, Alex Velea a colaborat cu o multime de artisti cunoscuti, printre care Anda Adam (Selecta), Mandinga (Cand sunt cu tine), Connect-R (Daca dragostea dispare), CIA (Mai vrei), Smiley (Am bani de dat), Puya (Secret) si Grasu XXL (Turnin’).

Unele dintre cele mai cunoscute melodii ale lui Alex Velea sunt “Doar ea”, “Secret”, “Don’t say it’s over”, “Whisper”, “Cand noaptea vine” si “Minim doi”.

De-a lungul carierei, Alex Velea a castigat discul de aur pentru albumul “Yamasha” si premiile Best Show, Best Male Artist si Best New Artist, acordate de Romanian Music Awards.

Te intrebi cum il poti rezerva pe Alex Velea pentru un eveniment corporate, banchet, balul bobocilor, petrecere privata, nunta, aniversare, lansari, zile festive? Cat costa Alex Velea pentru o aparitie la un eveniment, petrecere sau zilele orasului? Cum poti afla daca Alex Velea este disponibil pentru data evenimentului tau? Cum poti sa discuti cu impresarul lui Alex Velea? Contacteaza echipa Global Booking in sectiunea Contact, solicita o oferta de eveniment si noi iti vom da toate detaliile cu privire la prezenta artistului la petrecerea ta.

Vreau sa contactez un artist