Karmen povestește cum s-a machiat singură la 4 ani, cu rujul roșu al mamei

Îndrăgostită de machiaj de mică, Karmen își amintește amuzată cum a descoperit prima dată rujul roșu al mamei și cum s-a „înfrumusețat” cu el pentru prima ei apariție TV. „Mă pregăteam pentru emisiunea <Copiii spun lucruri trăsnite>, prezentată de Virgil Ianțu și nu suportam rochițele. După ce mami m-a aranjat timp de o oră și arătam superb într-o rochiță albă de prințesă, m-a lăsat în cameră să o aștept cuminte până când urma să plecăm”, povestește artista, care a profitat de moment pentru a-și face singură un make-up… special. ”Intre timp am furat un ruj roșu, m-am dat cu el pe toată fața, toată rochia și jumătate de oglindă, pentru că doar până la jumătate ajungeam”, spre disperarea mamei, în fața căreia nu a recunoscut nimic. Însă, scopul micuței a fost atins: a scăpat și de rochia de prințesă.

Deși timpul a trecut și este în continuare pasionată de make-up, artista care a lansat luna aceasta single-ul în limba engleză, ”Shake It” compus de Vlad Lucan, Marco&Seba, Annalise Morelli, Alina Smith spune că se machiază destul de rar pentru a nu își încărca tenul, iar când o face preferă un look simplu și natural. „Printre produsele care nu îmi lipsesc din geantă se numără rujul nude, pentru că merge cu absolut orice și un produs iluminator, un lighter, pe care îl folosesc sub sprâncene, pe vârful nasului, pe pomeți… Este trucul care aduce acea strălucire rafinată mult dorită. Fetelor, încercați! O să vă îndrăgostiți”, adaugă cântăreața.

Karmen (Silvia Claudia Simionescu) este cunoscută publicului din România datorită single-ului de debut, „Domino”. Este elevă a Colegiului de Arte Dinu Lipatti, pasionată de muzică, actorie și dans, știe să cânte la flaut și își dorește să se dezvolte ca artist și pe partea de compoziție muzicală (songwriting). Începând cu 2017, Karmen devine artist ATOM și Global Records.

Karmen – Shake It (Official Video)

 

Global EntertainmentGlobal Records, casă de discuri, și ​Global Influencers, ​agenție de influencers marketing, reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nucă, GJAN, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek și influenceri de referință precum Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Mircea Bravo, Ilie, Maximilian, Laura Giurcanu, Selly și mulți alții.

Vreau sa contactez un artist