Feli Donose (Feli) a debutat in muzica in timpul adolescentei, cand a fost atat vocea, cat si compozitoarea trupei pop-rock, “Aliens”. Artista a mai colaborat si cu Edi Schneider cunoscut ca Dj Phantom, iar apoi s-a indreptat spre genul hip-hop, unde s-a implicat in proiecte muzicale cu Grasu XXL, Puya si Guess Who.

Feli a devenit cunoscuta publicului larg in 2012, dupa ce a participat la concursul TV “Vocea Romaniei”. Aici a facut parte din echipa lui Marius Moga si a ajuns pana in semifinala. In cadrul concursului, Feli a interpretat piese din repertoriul lui Lady Gaga, Alicia Keys, Adele, En Vogue si Rihanna.

In octombrie 2014, artista a lansat primul single din cariera sa, „Cine te crezi”. Melodia a fost foarte apreciata in randul ascultatorilor. Tot în 2014, Feli a colaborat cu B.U.G. Mafia pentru piesa „Sa cante trompetele”.

In anul 2015 a lansat piesa „Gelozia”, care a adunat peste 3.5 milioane de vizualizari pe YouTube. Tot in aceeasi perioada, a mai lansat doua piese: „Perfect for You”, alaturi de Dorian si „10 Minutes”, impreuna cu Smiley.

De atunci, Feli a mai lansat trei melodii: „Creioane colorate”, „Va urma” si „Timpul”.
Lasa-te incantat de talentul recognoscibil al artistei si rezerv-o pe Feli pentru evenimentul tau: balul bobocilor, banchet, nunta, zilele orasului, zile festive etc. Verifica pretul lui Feli in lista de tarife artisti si apeleaza la un impresar Global Booking pentru a afla toate informatiile cu privire la prezenta acesteia la petrecerea ta.

Vreau sa contactez un artist