The Code

The Code (Ionut Catana) devenit faimos in Romania dupa participarea la Selectia Nationala Eurovision, unde s-a clasat pe locul 2 cu piesa ”I’m Coming Home”, ralizata in colaborare cu Vanotek si Georgian.

Noul lui single, “Spaceship” reprezinta o revenire a artistului pe piata muzicala romaneasca. Piesa a fost produsa in colaborare cu Adriana Rusu, Vanotek si Alexandru Cotoi, iar textul a fost compus de Narcis Axinte (Jackie Vegas).

Videoclipul melodiei prezinta aventurile a doi tineri indragostiti. Acesta a fost regizat de Michael Mircea, responsabil si pentru videoclipurile pieselor ”I’m Coming Home” si ”My Heart is Gone”.

The Code isi poate adapta playlist-ul astfel incat sa creeze o atmosfera de neuitat la orice petrecere, deci nu ezita sa il contactezi pentru a celebra o ocazia speciala! Verifica tariful solistului The Code pentru evenimente in sectiunea Preturi artisti, discuta cu unul dintre impresarii Global Booking detaliile rezervarii si bucura-te de un spectacol incendiar chiar la nunta, botezul, festivalul sau majoratul tau.

Vreau sa contactez un artist