Aron este un tanar din Zalau care a devenit faimos dupa ce a participat la concursul X Factor. Desi este nou pe piata romaneasca, Aron s-a dovedit a fi un artist talentat si o prezenta importanta in industria muzicala din Romania.

Primul lui single, “No One Like You”, a fost compus de Vanotek si produs in colaborare cu Adriana Rusu, Alexandra Tirtirau si Ionut Catana (The Code). Vanotek si The Code sunt cei care au compus si produs piesa “I’m Coming Home”, semifinalista la Selectia Nationala Eurovision.

Videoclipul, in regia lui San, prezinta povestea de iubire dintre noi indragostiti, el este bantuit de prezenta ei, pe care o vede in toate persoanele din jurul lui.

Lasa-te incantat de talentul proaspat al artistului si rezerva-l pe Aron pentru evenimentul tau: nunta, aniversare, balul bobocilor, banchet, zile festive, petreceri organizate de cluburi sau primarii etc. Verifica onorariul cerut de Aron in lista de tarife artisti si apeleaza la impresarul lui pentru a afla toate informatiile cu privire la prezenta acestuia la petrecerea ta.

Vreau sa contactez un artist