smiley-profil

Smiley

Andrei Tiberiu Maria, sub numele de scena Smiley, este astazi unul dintre cantaretii cu mult lipici la public, mai cu seama la cel feminin. Facand parte initial din trupa Simplu, acesta a debutat cu un charm aparte si cu o voce speciala pentru scena romaneasca, pe care le-a conservat si imbunatatit de-a lungul carierei sale, fiind, in prezent, un artist complex.

Cunoscut pentru show-urile incendiare pe care le face la fiecare eveniment unde este invitat, Smiley isi incanta fanii cu o enciclopedie muzicala bogata, dansuri dinamice si emotii transmise atat prin melodii, cat si prin prezenta lui scenica. Fiecare melodie, devenita hit peste noapte, este invaluita de emotii, trairi si buna dispozitie. Melodii precum “Oficial imi merge bine”, “Zece”, “In lipsa mea”, “Design to love you”, “Caii verzi pe pereti” si multe altele, s-au facut remarcate prin originalitate si ritmul lor atragator.

Daca vrei ca Smiley sa ii dea evenimentului tau: nunta, banchet, balul bobocilor, lansari, zilele orasului, promovari, petreceri organizate de cluburi si primarii etc. o nota speciala, atunci nu ezita sa contactezi echipa Global Booking. Impresarul lui Smiley iti va oferi toate detaliile despre data la care artistul este disponibil, precum si pretul acestuia.

Vreau sa contactez un artist