Dorul_Artwork

Mihail lansează piesa „Dorul mă ia”

Unul dintre cei mai sensibili și apreciați artiști ai ultimilor ani, Mihail revine pe piața muzicală cu piesa „Dorul mă ia”. Așa cum și-a obișnuit publicul, artistul împletește versuri de suflet cu un sound aparte și de data aceasta, astfel că piesa „Dorul mă ia” mixează elemente prezente și în melodiile sale mai vechi, dar aduce totodată și un suflu nou. Mihail vorbește în proaspăt lansata piesă despre una dintre cele mai puternice trăiri, atât de aproape sufletului românilor: dorul.

Despre „Dorul mă ia”, piesă compusă de artist încă din 2015, Mihail spune că este „frumoasă, dreamy, cu imixitudini retro, inspirată din dragostea față de viață resimțită în urma unor momente de nostalgie. Dorul este mai degrabă o stare și atunci este greu să spui punctual când și de cine te ia dorul. Uneori pot să fie niște lucruri mici si trivale, dorul de o senzație, de o vedere, dorul de mare sau de munte, dor de oameni dragi. Alteori, este ceva complex, nu ține de ceva sau cineva, vine alături de o stare de gratitudine”, continuă Mihail.

 

Mihail – „Dorul mă ia”

 

Piesa „Dorul mă ia” este scrisă de Mihail împreună cu Sergiu Socaciu. Melodia este un precursor pentru un concept muzical diferit de ce a lansat artistul până acum, mai ales că acesta recunoaște că direcția sa muzicală este una fluidă, în continuă schimbare. „Prima aparitie cu noul concept a fost la Untold în 2017, într-o variantă incipientă, dezvoltându-se din ce în ce mai mult cu fiecare repetiție și concert. Văd show-ul ca pe un amalgam de stări, o experiență în sine. Conceptul muzical trebuie să fie completat de o conexiune cu publicul, iar la asta lucrăm în concerte și repetiții”, mai spune Mihail despre show-urile live pe care le susține.

Printre piesele care l-au consacrat pe Mihail se numără „Who You Are” cu care a cucerit topurile din Italia, melodie premiată cu discul de aur, „Mă ucide ea” , desemnată a doua cea mai difuzată melodie din 2016, ce a acumulat aproape 70 de milioane de vizualizări pe YouTube, „Simt ca ne-am indepartat” care a fost o continuare a evolutiei artistului in urma lansarii „Ma ucide ea” precum si „End of Summer Session” o sesiune live in care artistul impartaseste o partea din noua intentie artistica.

Vreau sa contactez un artist