Nicoleta Nuca

Nicoleta Nuca s-a facut remarcata prin prestatia pe care a avut-o in cadrul concursului muzical X Factor Romania, dovedind ca talentul nu tine cont de varsta. La doar 23 de ani, artista aflata la inceputurile carierei muzicale cucereste sali intregi de spectatori cu vocea sa incantatoare. Versurile pieselor pe care le interpreteaza sunt pe buzele a mii de fani. Avand un succes rasunator cu melodia “Nu sunt”, Nicoleta Nuca a devenit treptat foarte cunoscuta si indragita de catre oameni.

Prezenta sa scenica si vocea incantatoare sunt elementele prin care Nicoleta Nuca a reusit sa ajunga in topurile muzicale si sa castige numeroase premii.
Daca iti doresti ca Nicoleta Nuca sa dea viata evenimentului tau, solicita lista de preturi Global Booking. Nicoleta Nuca este cea care face dintr-un eveniment banal unul memorabil, asa ca nu ezita sa o contactezi prin intermediul serviciului de impresariat. Fie ca este vorba despre nunti, botezuri sau orice alt tip de eveniment privat sau corporate, artista reuseste sa se adapteze cu succes, interpretand atat piese din repertoriul propriu, cat si cover-uri.

Vreau sa contactez un artist