Alina Eremia

Alina Eremia si-a dovedit talentele artistice si muzicale inca de la varsta de 5 ani. Copilaria fetitei ce avea sa devina mai tarziu o artista in adevaratul sens al cuvantului a fost marcata de foarte multe concursuri si festivaluri muzicale, in cadrul carora aceasta s-a remarcat prin vocea ei deosebita si printr-o prezenta scenica fermecatoare. Timbrul sau cald si placut i-a cucerit si pe cei de la Disney Chanel care au considerat-o foarte potrivita pentru dublarea a doua dintre cele mai indragite animatii, “Frumoasa si bestia” si “Pocahontas”.

Alina Eremia nu si-a dorit niciodata sa faca altceva decat muzica, asa ca in 2011, o data cu primirea rolului principal din serialul Pariu cu Viata, artista a facut parte din trupa Lala Band, unde, alaturi de colegii sai, s-a bucurat de un succes rasunator.

Devenind obisnuita cu scena si cu publicul, artista a decis ca este vremea sa isi lanseze cariera solo. Single-ul “Tu esti vara mea” a cucerit fani de toate varstele, iar mai apoi cantareata a legat si cateva colaborari, dintre care, cea mai cunoscuta este cea cu Vescan, pentru piesele “In dreapta ta” si “Cum se face”. Au urmat apoi numeroase melodii alaturi de Puya, Mahia Beldo, Doddy si Dorian Popa, partenerul sau din “Pariu cu viata”.

Cu personalitatea sa plina de feminitate si vocea exceptionala, Alina Eremia aduce un plus de vitalitate si de prospetime oricarui tip de eveniment. Alina Eremia isi poate adapta repertoriul astfel incat sa creeze o atmosfera memorabila la orice petrecere. Asadar, nu ezita sa o contactezi pentru a celebra o ocazie speciala! Verifica tariful Alinei Eremia pentru evenimente in sectiunea Preturi artisti, discuta cu unul dintre impresarii Global Booking detaliile rezervarii si bucura-te de un spectacol incendiar chiar la nunta, botezul, festivalul sau majoratul tau.

Vreau sa contactez un artist