Dorian Popa

Dorian Popa a debutat in aceasta cariera odata cu aparitia sa in serialul “Pariu cu viata”, fiind in acelasi timp si membru al trupei Lala Band.

Dupa ce a cucerit mii de ascultatori alaturi de colegii de trupa, Dorian Popa a decis sa se lanseze in cariera solo. Piesele pe care le interpreaza fie ca single-uri, fie realizate in colaborare cu alti artisti l-au propulsat rapid in preferintele fanilor din toata tara. Versurile sale sunt pe buzele a mii de fane, fascinate de vocea si de aspectul impecabil al cantaretului. Sex-appeal-ul sau a fost recunoscut de numeroase publicatii precum Tv Mania sau Men’s Health, care i-au oferit locul de onoare, pe coperta. Ba mai mult, Dorian Popa a fost desemnat “Barbatul de succes” al anului 2014, iar mai apoi a fost unul dintre protagonistii reality-show-ului “Sunt celebru, scoate-ma de aici!”.

Spontan si dezinvolt, dar si foarte sigur pe sine, Dorian Popa concepe adevarate show-uri muzicale. Solicita prezenta acestuia din sectiunea Contact. Discuta cu un impresar Global Booking si afla detaliile rezervarii artistului pentru petrecerea ta, precum si pretul acestuia. Dorian Popa va oferi oricarui eveniment: nunta, banchet, balul bobocilor, aniversare, zilele orasului etc. o nota aparte, extaziind publicul.

Vreau sa contactez un artist