andra-profil

Andra

Andra este una dintre cele mai cunoscute cantarete din Romania si o prezenta constanta la multe dintre emisiunile TV difuzate pe cele mai vizualizate canale.

Nascuta in Ardeal, aceasta a cochetat cu lumea muzicii inca de la varsta de 7 ani, obisnuind sa interpreteze si muzica populara. De-a lungul carierei sale, solista a castigat o multime de premii, dintre care cele mai recente sunt: Media Forest Award (2012), Best Female si Best Video (2013), Fans Like Award (2014), Most Wanted Artist (2015) si 4 premii la Media Music Awards: Best Female, Fastest Number 1, Fans Like Award, Best Fan (2016).

Cele mai de succes piese ale sale au aparut incepand cu 2012 si au continuat pana in prezent, printre acestea numarandu-se: „Avioane de hartie”, „K la Meteo”, „Inevitabil va fi bine”, „Falava”, „Niciodata sa nu spui niciodata” si „Floare de nu ma uita”.

Alege sa te bucuri de muzica usoara si populara, ambele interpretate de acelasi artist, la evenimentul organizat de tine: nunta, banchet, balul bobocilor, zile festive, zilele orasului, lansari, promovari etc. Solicita rezervarea Andrei prin accesarea sectiunii Contact, verifica onorariul alocat Andrei si cere o oferta de eveniment!

Vreau sa contactez un artist