Raluka

Raluka sau Alexandra Raluca Nistor este un artist ce aduce un boost de energie in peisajul muzical romanesc. Firea sa exuberanta se regaseste in piesele pe care cantareata le interpreteaza.

Desi initial Raluka a absolvit Liceul de Muzica, a trecut apoi catre alt domeniu, urmand cursurile Facultatii de Jurnalism. Pasiunea sa pentru muzica nu a putut fi totusi stapanita, asa ca, dupa terminarea studiilor universitare, aceasta a inceput sa isi contureze cariera muzicala, devenind treptat una dintre cele mai indragite cantarete din Romania.

Inca de la lansarea sa, in anul 2008, artista a cucerit audiente intregi de fani, remarcandu-se prin colaborarile cu renumitul Dj Sava in featuring-uri precum “September” sau “I like the trumpet”, melodii care au rasunat in cluburile din tara si nu numai.

Ceva mai tarziu, Raluka si-a lansat cariera solo, prin single-ul “Out of your business”, la crearea caruia si-au pus amprenta alte doua nume mari din industria muzicala: Connect-R si Chris Mayer. In show-urile sale, artista reuseste sa creeze o atmosfera exuberanta, alaturi de doua dansatoare energice si de o DJ-ita de exceptie.

Pretul unui spectacol sustinut de Raluka variaza in functie de durata si de complexitate, cantareata fiind artistul ideal pentru orice eveniment: nunta, botez, festival, banchet, eveniment organizat de primarie, zilele orasului etc. Pentru contactarea artistei in vederea sustinerii de concerte si show-uri, viziteaza sectiunea Preturi artisti, verifica tariful Ralukai si discuta cu un impresar Global Booking detaliile rezervarii.

Vreau sa contactez un artist