Lariss, sau Larisa Borza dupa numele din buletin, s-a nascut la Iasi. Talentul si dragostea pentru scena le-a mostenit de la parintii sai care au fost balerini. Dupa terminarea liceului, aceasta a urmat cursurile Academiei de Muzica din Bucuresti unde i-a avut ca profesori pe Crina Mardare si pe Mircea Tiberian, doi dintre cei mai renumiti traineri ai artistilor din peisajul muzical romanesc.

In acelasi timp, a facut parte din echipa de backing-vocal a Paulei Seling, alaturi de care a si participat la Eurovision. Acest lucru i-a dat si mai multa incredere artistei care, incepand de atunci, s-a concentrat doar pe cariera sa muzicala. Perseverenta a facut-o sa isi doreasca sa isi perfectioneze tehnicile muzicale si se pare ca eforturile sale nu au ramas nerasplatite. In toamna anului 2014, primul sau single “Dale Papi” rasuna in boxele cluburilor, iar videoclipul melodiei aduna peste 2 milioane de vizualizari in mai putin de un an.

Artista se bucura de un real succes si in continuare, fiind foarte solicitata pentru concerte si show-uri private. Nici nu este de mirare, avand in vedere vocea si modul in care se prezinta pe scena, dar mai ales pasiunea si determinarea cu care isi cladeste cariera muzicala.

Lariss isi poate adapta playlist-ul astfel incat sa creeze o atmosfera de neuitat la orice petrecere, deci nu ezita sa alegi optiunea de contact Lariss pentru a celebra o ocazie speciala! Verifica tarifele lui Lariss pentru evenimente in sectiunea Preturi artisti, discuta cu unul dintre impresarii Global Booking si bucura-te de un spectacol incendiar chiar la nunta, botezul, festivalul sau majoratul tau.

Vreau sa contactez un artist