numa-numa-2

„Numa Numa 2”, single-ul fenomen marca Dan Bălan, este #1 în Japonia și urcă în topurile din lumea întreagă

Lansată în urmă cu numai o săptămână, piesa „Numa Numa 2” devine deja un fenomen: are peste 10 milioane de vizualizări pe YouTube, este #3 în Trending România, a ajuns #1 în Japonia și urcă în topurile din lumea întreagă.

Nominalizat la premiile Grammy și autor al unora dintre cele mai cunoscute hit-uri mondiale, Dan Bălan a lansat pe 12 septembrie „Numa Numa 2”, o continuare a fenomenului „Dragostea din tei”. Videoclipul piesei a fost filmat în Uganda, Africa, acolo unde Dan Bălan a avut drept parteneri de filmare peste 100 de copii dornici să danseze și să ofere lumii întregi o parte din energia lor.

„Numa Numa 2” a intrat rapid în topurile din lumea întreagă, în țări precum Norvegia, Cehia, Italia, Belgia, Portugalia, Italia, Bulgaria, Turcia sau Rusia, iar în Japonia este deja un fenomen. Pe 16 septembrie Dan Bălan a vizitat Hiroshima Carp, unul dintre cele mai cunoscute terenuri de baseball din Japonia, unde a aflat că unul dintre jucători, Noma-san, își face intrarea pe teren pe muzica sa. Presa niponă s-a arătat extrem de interesată de vizita artistului, iar Japonia este cucerită de muzica lui Dan Bălan, pentru că „Numa Numa 2” este pe primul loc în topuri (#1 în iTunes și Inn Line Music, cel mai relevant top muzical din Japonia), este #1 în căutările pe Yahoo și #1 în Joysound, platforma celebră de karaoke din Japonia.

 

Dan Balan (feat. Marley Waters) – Numa Numa 2

 

Originar din Republica Moldova, Dan Bălan este interpret, compozitor, producător. Este primul și singurul compozitor din Republica Moldova nominalizat vreodată la premiul Grammy, cel mai important și prestigios premiu din industria muzicală mondială.

Vreau sa contactez un artist