INNA

INNA este un artist cu un success rasunator pe plan national si international, cu o cariera ascendenta intr-un timp foarte scurt.

Debutul sau a pornit in 2008, odata cu lansarea piesei “Hot”,  alaturi de Play&Win care a ajuns si in tari precum Rusia, Polonia, Turcia, Belgia, Olanda. In 2009 a semnat un contract cu Ultra Records din America. Tot in acest an si-a inceput succesul muzical pe plan international, prin castigarea a diverse premii ca: Best Show, Best Dance, Best New Artist si Border Breaker la Romanian Music Awards, MTV European Music Awards la categoria Best Romanian Act si Discul de Aur pentru vanzarile albumului Hot in Spania.

Aparitiile incendiare din reviste si concertele care ii fac pe fani sa cante odata cu ea versurile tuturor melodiilor interpretate, dovedesc evolutia Innei de la fata micuta si timida, la artistul recunoscut si apreciat de o lume intreaga.

Electrizeaza-ti petrecerea cu cea mai cunoscuta cantareata romanca pe plan international si solicita prezenta acesteia din sectiunea Contact. Discuta cu impresarul Innei si afla detaliile rezervarii artistei pentru petrecerea ta: zile festive, zilele orasului, balul bobocilor, banchet, nunta etc., precum si pretul acesteia. INNA va transforma fiecare eveniment intr-unul memorabil, iar invitatii tai vor retine pentru mult timp surpriza pe care le-ai pregatit-o.

Vreau sa contactez un artist