angels-fara-culoare

Angeles: drumul lui spre muzică a fost pavat de alte 11 joburi

A lansat de curând prima piesă, „Fără culoare”, iar Angeles este deja una dintre cele mai cool prezențe din muzica românească. Dar succesul nu a venit peste noapte, dimpotrivă, tânărul care spune că, pentru el, muzica înseamnă „viață, artă, răbdare” a pornit pe acest drum în vara anului 2002, nu din joacă, ci în urma unui joc: „Am mers la un prieten să jucăm Counter Strike 1.6 în rețea și am plecat de acolo cu un program de muzică, Acid, care avea să-mi schimbe viața pentru totdeauna”, își amintește Angeles.

Munca, indiferent de natura ei, nu l-a speriat niciodată pe Angeles, ba dimpotrivă. Tânărul a avut până acum nu mai puțin de 11 joburi, 10 dintre ele într-un singur an, pentru a depăși un impas. „A fost o perioadă mai dificilă în familia mea, în viața mea, și am fost nevoit să caut o variantă”, povestește el. A lucrat în construcții, în feronerie, a fost ospătar, paznic la un supermarket, a vândut încălțăminte sport pentru a-și suplimenta veniturile, a vândut înghețată și alte produse în parcul Herăstrău, a lucrat pentru o firmă mare de Internet, iar apoi s-a reorientat către o firmă cu același profil de la el din cartier. „Scoteam facturi, trăgeam fibră optică alături de doi prieteni”, își amintește el. Apoi, a fost lucrător comercial într-un mare lanț de hipermarketuri și a fost magazioner la un depozit de cafea. Cea mai surprinzătoare meserie și totodată și cea care i-a adus cele mai multe satisfacții a fost cea de asistent medical. „Am fost 6 ani asistent medical. Așa mi-am căpătat rezistența la stres și am învățat cu adevărat ce înseamnă responsabilitatea. Ce-mi plăcea cu adevărat era faptul că știam că ajut oameni și asta îmi hrănea puterea chiar și în momentele în care eram epuizat din toate punctele de vedere”, recunoaște artistul.

Rugat să descrie cei 17 ani care au trecut de când s-a apucat de muzică și până acum, când își trăiește visul, Angeles concluzionează: „A fost un drum cu multe pietre, iar eu am mers în picioarele goale”.

De curând Angeles a lansat împreună cu Global Records piesa „Fără culoare”, în care vorbește deschis și asumat despre perioada dificilă care urmează oricărei despărțiri.

Angeles – Fără culoare

Vreau sa contactez un artist