cover-single-lucia

Lucia a lansat noul videoclip FRTHR

„FRTHR” este noul single Lucia, primul de pe viitorul album de studio ce va fi lansat la mijlocul lunii aprilie. FRTHR este o piesă mid-tempo, unde elementul central este în continuare vocea delicată a Luciei, dar în care se întrezărește de asemenea direcția stilistică a viitorului album – divers din punct de vedere muzical, conceptual și matur.

 

Lucia – FRTHR (official video)

 

Este o piesă sinceră, care s-a compus parcă de la sine. Piesa vorbește despre sentimentul de nesiguranță pe care ți-l dă faptul că niciodată nu știi ce se va întâmpla mai departe. Unica siguranță este ceea ce s-a întâmplat înainte. Dar de-acum încolo? Și după ce nu o să mai fii?”, spune artista.

 

Muzica și versurile sunt semnate de Lucia, piesa a fost produsă de Alexei Țurcan (Travka), Robert Iulian (Next Ex) și Dan Georgescu (byron) la UNDA Recording. Mix & master: Dan Georgescu @UNDA Recording. Videoclipul FRTHR a fost realizat de BlueCat Studio – Anya Dimitrov (regie, montaj), Vladimir Ivanov (lumini, cameră). Mulțumirile echipei se îndreaptă către Malvina Ișfan (MUA) și unteatru.

 

Concertul de lansare a noului album Lucia va avea loc pe 13 aprilie la Fratelli Studios. Biletele vor fi disponibile în curând în rețeaua www.iabilet.ro. Urmăriți canalele oficiale ale Luciei pentru mai multe detalii!

http://fb.com/LuciaMariaOfficial
http://instagram.com/LuciaMariaOfficial
www.luciaofficial.com

Vreau sa contactez un artist