lori-spune-mi

Lori prezintă single-ul „Spune-mi” cu videoclip oficial

Lori revine cu un nou single care se numește „Spune-mi”, prima piesă compusă integral de artistă. „Spune-mi”a fost produsă de Paul Iorga, mix și master Grasu XXL.

 

Lori – Spune-mi

 

Videoclipul pentru „Spune-mi”a fost filmat și regizat de San, care a colaborat și cu Vanotek, Lariss, Mira și alți artiști Global Records. De imaginea lui Lori s-au ocupat Ina Raicu (make-up), Adina Barbu (hair) și Silvia Cristescu (styling).

„Am scris această piesă într-o perioadă de rătăcire și regăsire în același timp. Cred că a fost un moment de maturizare și acceptare de sine. Piesa este un dialog sincer cu tine însuți. Este primul meu single, scris și compus de mine“, a spus Lori.

Lori (Loredana Ciobotaru) este cunoscută publicului din România în urma participării la show-ul TV „Vocea României”. Ulterior, ea a devenit artist Global Records și a lansat două piese compuse de Carla’s  Dreams, „Aprinde-mă” și „Sărutul”.

 

Lori – Aprinde-ma

Lori – Sarutul

 

De asemenea, Lori a lansat două piese împreună cu GGirls, proiectul muzical de la Global Records din care fac parte INNA, Antonia, Lariss.

 

GGirls – Milk and Honey (Official Video)

GGirls – Call the Police (Official Video)

 

În plus, Lori a avut o colaborare cu Spike pentru piesa „Suflete pereche”, care are peste 6 milioane de vizualizări pe YouTube.

 

Spike feat. Lori – Suflete pereche

 

Lori este co-antrenor la Vocea României Junior în echipa INNEI.

Vreau sa contactez un artist