Carla’s Dreams

Carla’s Dreams este o trupa invaluita in mister datorita fetelor pictate pe care le afiseaza cu fiecare aparitie la TV, in propriile clipuri video si la concerte. Grupul reprezinta cel mai recent succes pe piata muzicala.

S-au lansat printr-o colaborare impreuna cu INNA, cu piesa “POHUI”, apoi au continuat cu “Lumea ta”, alaturi de Loredana, “Fie ce-o fi” cu Dara, Ina si Antonia si “Cum ne noi” cu Delia, clip care a avut cea mai mare cautare de pe Youtube in 2015: 34 milioane vizualizari. Au continuat cu o serie larga de hit-uri care s-au intiparit in memoria fanilor si care au rulat nonstop la radio si TV, motiv pentru care in 2016 castiga Premiile Media Music la sapte categorii.

Identitatea membrilor moldoveni Carla’s Dreams ramane necunoscuta in ciuda zvonurilor care au tot circulat prin presa si curiozitatea fanilor va mentine vie fascinatia construita in jurul trupei pentru mult timp.

Daca vrei sa auzi live versuri cu accent de peste Prut, consulta lista de tarife artisti pentru a afla pretul cerut de Carla’s Dreams si rezerva prin serviciul de impresariat Carla’s Dreams o data la care acestia sa vina la evenimentul tau: banchet, balul bobocilor, petreceri organizate de cluburi sau primarii, zile festive etc

Vreau sa contactez un artist