Lori Ciobotaru si-a descoperit de mica pasiunea pentru muzica, dupa ce a vazut musicalul “Cry, baby, cry”, cu Johnny Depp in rolul principal.

Lori a studiat canto timp de trei ani, iar in timpul scolii a participat la concursuri si festivaluri de muzica usoara, unde a obtinut mai multe premii. In timpul liceului a castigat primii bani din muzica, cantand intr-o trupa locala.

Dupa terminarea liceului, Lori a participat la festivalul de muzica de la Mamaia, unde a castigat premiul special pentru cea mai buna interpretare. In continuare, a colaborat cu artisti cunoscuti si a facut parte din trupa “LifeOnMars”.

In anul 2010, Lori a colaborat cu Matteo si Lora pentru single-ul “Loveman”, apoi a lansat piesa “Gypsy Queen” sub numele Lauryn. In 2012 a lansat alaturi de trupa LifeOnMars single-ul “Love Life”. Din 2014, Lori a devenit artist Global Records si a lansat doua piese: “Sarutul” si “Aprinde-ma”, compuse de Carla’s Dreams, cu care lucreaza de cand a inceput noul proiect solo.

Pentru show-urile live, Lori performeaza intr-o formula noua cu un band format din chitarist, tobosar si pianist.

Daca o vrei pe Lori la evenimentul tau, sa te incante cu talentul sau muzical, atunci consulta sectiunea noastra de Preturi Artisti pentru a afla onorariul pe care aceasta il cere. Apeleaza numarul de telefon alocat lui Lori, discuta detaliile rezervarii cu unul dintre impresarii nostri si invit-o sa creeze o atmosfera vibranta la petrecerea ta: nunta, banchet, aniversare, balul bobocilor, evenimente organizate de cluburi si primarii etc.

Vreau sa contactez un artist