Indragostita de muzica de la o varsta frageda, Doina Spataru a inceput sa studieze un instrument mai putin obisnuit, cobza, inca de cand avea sase ani. Mai tarziu, cand a inceput studiile universitare, si-a indreptat atentia catre saxofonul alto, pian si oboi. Creativitatea si dorinta de afirmare au propulsat-o pe scene mari, cum ar fi Festivalul Mamaia, la editia din 2012 sau Fabrica de Staruri 3. Ducand dragostea pentru muzica mai departe, Doina Spataru a ajuns sa cante si la Vocea Romaniei si la X Factor, doua concursuri cu greutate pentru talente vocale din Romania. „Muzica a fost mereu pasiunea mea. De cand eram copil, ieseam pe strada, sustineam concerte si o faceam intr-un mod natural. Niciodata nu am avut emotii. Dupa ce am crescut, mi-am dat seama ca am mult de muncit pentru a-mi perfectiona vocea si pentru a ajunge la un nivel inalt”, spune artista.

De asemenea, Doina a avut ocazia sa ii cunoasca pe Steven Seagal si pe Nicholas Cage pe platourile de filmare ale productiilor „The Mercenary: Absolution” si „The Dying of the Light”, care s-au filmat in Romania.

Daca vrei ca Doina Spataru sa fie prezenta cu talentul sau in cadrul evenimentului pe care il organizezi, verifica sectiunea de preturi de pe acest site si afla cum poti face o surpriza placuta invitatilor tai.

Vreau sa contactez un artist