Nascuta in Republica Moldova, Dara, pe numele ei adevarat Nicoleta Darabana, a primit toata sustinerea familiei, mai ales a bunicii sale. La sapte ani a inceput sa ia lectii de canto sub indrumarea profesorului Anatol Roscovan si a primit numeroase premii, atat in cadrul festivalurilor de muzica pentru copii din Republica Moldova, cat si din Europa. A luat locul intai la Steaua Chisinaului in 2009, marele premiu la Festivalul Ars Adolescentina si locul al treilea la Cerbul de Aur Junior din Romania.

Proiectul Dara a aparut cand Nicoleta avea 18 ani si a lansat primul ei single, „Open Your Eyes”. Acesta s-a clasat pe locul doi la selectia nationala pentru Eurovision, iar publicul din Republica Moldova s-a indragostit de ea imediat. Imediat dupa aceea, Dara a lansat si un parfum care poarta acelasi nume ca si hit-ul sau.

In anul 2012, Dara a devenit Ambasador Panglica Rosie in Europa de Est si Asia Centrala, pentru combaterea HIV/SIDA, participand la conferinte in Moscova, Kiev si Chisinau.

Colaborarea Darei cu artisti de talie internationala a inceput in anul 2014, cand a lansat, alaturi de Inna, Antonia si Carla’s Dreams piesa „Fie ce-o fi”.

Evenimentul tau o poate avea invitata pe Dara, daca accesezi pagina de contact a site-ului nostru si ne trimiti un mesaj. Petrecerea ta nu va fi uitata atat de usor, cu o astfel de invitata!

Vreau sa contactez un artist