Anca Elena Petcu (Yanka) a aparut pentru prima data pe scena ca balerina, apoi si-a descoperit pasiunea pentru muzica. Inca din adolescenta, Anca s-a indragostit de muzica hip hop, RnB si soul.

Anca a facut parte din editia a doua a concursului „Scoala Vedetelor”, dar a devenit cunoscuta dupa ce a inceput colaborarea cu formatia Cat Love Dogs. In continuare, a intrat in trupa ZUM si a colaborat cu emisiunea Cronica Carcotasilor. Sub numele Mamasita a realizat un proiect produs alaturi de Narcotic Sound & Christian D.

In anul 2014, Anca a participat la concursul „Vocea Romaniei”, dupa care a colaborat cu Vanotek pentru a realiza melodia “My Heart is Gone”. Sub numele Yanka, a lansat primul ei single, „Jungle”, in colaborare cu Global Records.
Daca vrei sa auzi live muzica interpretata de Yanka, consulta lista de tarife artisti pentru a afla pretul Yankai si rezerva prin serviciul de impresariat o data la care aceasta sa vina la evenimentul tau: nunta, aniversare, banchet, balul bobocilor, lansari, evenimente organizate de cluburi, primarii, zilele orasului etc.

Vreau sa contactez un artist