Lidia Buble

Artista care l-a cucerit pe Adrian Sina cu vocea, atitudinea ei si care imediat si-a gasit un loc printre melodiile lui Kamelia, Andale, a reusit sa castige in timp si atentia publicului.

La fiecare concert si la fiecare aparitie scenica sau televizata, Lidia Buble isi incanta fanii cu o prezenta plina de dinamism si energie dar si cu o voce aparte. Cu primul ei single “Noi simtim la fel” a reusit sa intre in repertoriul a milioane de fani care stau si ii urmaresc constant evolutia in cariera fara cusur.

De la debutul ei pe scena romaneasca pana in prezent, Lidia a cunoscut doar o cariera ascendenta. Colaborarea cu Directia 5 pentru piesa “Forever Love”, cea cu Amira, in melodia “Le-am spus si fetelor”, dar si single-urile “Inima nu stie”, “Mi-e bine”, “Ma certi”, ii dau Lidiei acreditarea in muzica si statutul de artista completa. Melodiile au ajuns cu rapiditate la inima fanilor, dar si in topurile muzicale.

Lidia Buble este o artista cu calitati scenice care o fac sa straluceasca si sa ofere un show magnific la fiecare eveniment. Pentru mai multe detalii despre artista, dar si pentru o petrecere cu totul si cu totul speciala, contacteaza Global Booking si solicita o oferta de eveniment. Impresarul Lidiei iti va oferi mai multe detalii despre pretul artistei si data la care aceasta este disponibila, pentru ca tu sa te poti bucura de spectacolul ei la nunta ta, botez, aniversare, balul bobocilor, banchet, petreceri private etc.

Vreau sa contactez un artist