Ivana Farc este o tanara artista care s-a remarcat in cadrul concursului „Vocea Romaniei”, unde a facut parte din echipa lui Tudor Chirila. Ea a debutat pe piata muzicala romaneasca cu single-ul „Tomorrow”.

Vocea remarcabila nu este singurul atu al Ivanei. Ea se implica in scrierea pieselor si are o prezenta scenica impresionanta datorita numerelor sale de dans. In cadrul concursului „Vocea Romaniei”, tanara a impresionat juriul cu ajutorul sesiunilor de dans la care a participat si fratele ei, coregraful si dansatorul Madalin Farc.

Ivana a castigat numeroase premii la concursuri internatioale de dans. De asemenea, a participat la Eurovision Kiev si la concursul „Romanii au talent”.

Daca vrei sa urmaresti spectacolul memorabil pe care Ivana il poate crea chiar la evenimentul tau: nunta, banchet, balul bobocilor, lansari, zilele orasului etc. prin imbinarea talentului muzical cu aptitudinea pentru dans, atunci apeleaza la serviciul de impresariat al solistei, afla tariful acesteia si solicita serviciul de booking Ivana.

Vreau sa contactez un artist