alexandra-stan

Alexandra Stan

Frumoasa blonda Alexandra Stan si-a inceput cariera in anul 2009 cu melodia “Lollipop”, urmata de hit-ul “Mr. Saxobeat”, melodie care a inaltat-o cu viteza in topurile din tara si de peste hotare. De atunci, Alexandra a cunoscut o cariera excentrica, dinamica si, bineinteles, ascendenta, presarata de hit-uri peste hit-uri, concerte in tara si in afara, colaborari cu artisti internationali, evenimente si invitatii la emisiuni si alte show-uri.

Alexandra Stan vine cu o formula scenica completa, cu dansatori, lumini si multa energie. Este un artist care face atmosfera incendiara, indiferent de spatiul de care dispune. Plina de dinamism, melodiile Alexandrei Stan stau drept dovada ca artista nu coboara standardele atunci cand vine vorba de incantarea fanilor. Un strop de acid din “Lemonade”, un pic de indrazneala din melodia “Mr. Saxobeat” si o nota dulce din “Lollipop”, sunt doar cateva ingrediente pe care le pune la orice eveniment unde este chemata.

Pentru a vedea prestatia live a cantaretei, poti, cu mare usurinta, sa accesezi sectiunea Preturi artisti pentru a vedea tariful Alexandrei Stan si sa o aduci chiar tu la orice eveniment: baluri, concerte, evenimente corporate, zilele orasului, alegeri electorale, lansari de magazin, petreceri private si lista poate continua. De asemenea, poti apela numarul de telefon al artistei si impresarul acesteia iti va da toate detaliile cu privire la rezervare.

Vreau sa contactez un artist