Raluka-Undone

Raluka lanseaza single-ul „Undone”

Raluka, artista cunoscuta publicului din România pentru vocea sa specială și hit-urile lansate, lansează un nou single în limba engleză, „Undone”. Piesa beneficiază și de un videoclip care transmite multă energie și în care Raluka apare în ipostaze incendiare.

Raluka – Undone

„De prima dată când am ascultat piesa „Undone” am început să dansez. E o piesă ritmata, perfectă pentru vremea de afara. Mă bucur că după ultimele single-uri lente pe care le-am scos în ultima perioadă revin cu ceva energic. Sunt foarte entuziasmată de rezultatul final și sper să placă publicului la fel de mult cum îmi place și mie”, a declarat Raluka despre noua sa piesa.

„Undone” a fost compusa de Marco & Seba, iar versurile sunt scrise de buna ei prietenă, Irina Rimes. Videoclipul a fost realizat de NGM Creative (regie Bogdan Păun, DOP Alexandru Mureșan), produs de către LOOPS Production și filmat la NUBA, cu o coregrafie semnată de Cristian Miron.

Raluka este una dintre cele mai apreciate artiste din România, cu numeroase piese prezente în topuri săptămâni la rând. Colaborările artistei cu Dj Sava, „Aroma”, „Aer”, „Love You”, „I Like That Trumpet”, au devenit hit-uri, având succes și la nivel internațional. De asemenea, artista a colaborat și cu Killa Fonic pentru single-ul „Dulce otravă”. De curând, Raluka a lansat alături de Vescan piesa „Ca doi necunoscuți”.

Piesele „Zbor”, „Ieri erai”, „Cine sunt eu” au fost produse în studiourile Quantum Music, casa de discuri ale cărei baze au fost puse chiar de Raluka.

Vreau sa contactez un artist