Mohombi - Loverman

S-a lansat videoclipul oficial “Mr. Loverman”!

Suedezul-congolez Mohombi, cântăreț și compozitor cu multiple discuri de platină la activ, a captivat publicul cu melodia “Mr. Loverman” la începutul verii lui 2018. Scrisă de Mohombi, Arash Labaf, Anderz Wrethov, Alex P & Victory și produsă de Alex P & Victory, piesa are o linie melodică fermecatoare, în vreme ce vocea aparte a lui Mohombi o fac de neuitat. Alături de noul videoclip oficial al piesei, pachetul “Mr. Loverman” este acum complet.

Regizat de Jay Veesualz și produs de Bruno Lopez și Power House, videoclipul oficial al piesei “Mr. Loverman” este o adevărată aventură vizuala, având-o ca protagonistă pe superba Ebony Anderberg.

Mohombi – Mr. Loverman

 

De-a lungul timpului, Mohombi a lansat numeroase hit-uri și a avut colaborări de succes, printre care și “Bumpy Ride”, “Miss Me” feat. Nelly, “Dirty Situation” feat. Akon, “Coconut Tree” feat. Nicole Sherzinger, “Suave (Kiss Me)” feat. Pitbull and Nayer și “(Habibi) I Need Your Love” feat. Shaggy.

In 2016, Mohombi câștigă premiul Grammy (Best Latin Album) pentru rolul său de compozitor la albumul lui Pitbull “DALE”. Un alt premiu câștigat de artist este premiul BMI pentru “I Need Your Love” cu Shaggy. In 2017, Mohombi este din nou responsabil pentru o piesă ce devine hit la nivel mondial, “Mi Gente”, lucrând alături de J Balvin, Willy William și Beyonce. “Mi Gente” a ajuns la #3 în topul Billboard Hot 100 și a reușit să se mențină #1 pe Spotify timp de 6 săptămâni.

Vreau sa contactez un artist