adda-ma-doare-inima

„Mă doare inima”, cea mai recentă piesă a ADDEI – o nouă imagine, un nou stil muzical

ADDA lansează o nouă piesă, „Mă doare inima”, despre despărțire și vindecare. Artista vine cu o nouă abordare, atât cu un stil muzical diferit, dar și cu un videoclip surprinzător, în regia lui San.

 

Mă doare inima

 

Piesa <Mă doare inima> e ceva nou pentru mine. Mi-am descoperit o altă latură prin ea. Chiar dacă e de despărțire, e despre momentul în care suferi că o relație s-a terminat dar ieși totuși din casa și cauți vindecare în muzică. Iți dai seama că nu ești singur, că mai sunt și alți oameni care trec prin aceeași stare, oameni care vor să uite și să se distreze așteptând o altă dragoste să vină“, spune ADDA.

Credite piesă:

Muzica:
Adda (Ada Alexandra Rizea)
Costin Dănăilă
Georgian Idriceanu
Ioan Nacu

Text:
Adda (Ada Alexandra Rizea)
Costin Dănăilă
Diana Ghiță
Mircea Nițu

Producție: Georgian Idriceanu

Instrumente:
Ioan Nacu (chitara)
Costin Dănăilă (chitara)
Vlad Mazărel (vioara)

În acest an, ADDA a mai lansat trei piese, „Desculță”, „Liniștea”, „Casa bântuită”, care împreună alcătuiesc cel de-al treilea sezon al Stărilor.

ADDA  – Stare 1 – „Desculță” link YouTube:

ADDA feat. Keed — Stare 2 –  „Liniștea” link YouTube:

ADDA  – Stare 3 – „Casa bântuită” link YouTube:

 

Printre piesele care au consacrat-o pe ADDA se numără „Lupii”, cu peste 26 de milioane de vizualizări pe You Tube, „De dorul tău”, „Marea mea” piesă pe care artista a compus-o și a filmat-o în 12 ore, iar fanii săi i-au fost alături live, pe Facebook, alături de „Iți arăt că pot”, „Nu plânge, Ana!”, „Se vede pe fața ei”. Canalul de YouTube al artistei are peste 200 milioane de vizualizări.

Vreau sa contactez un artist