adda-desculta

ADDA lansează „Desculță”, noua piesă al celui de-al treilea sezon din proiectul „Stările”

Stările ADDEI, un proiect cu totul special pentru artistă, a ajuns la cel de-al treilea sezon de când a fost creat. ADDA lansează astăzi prima piesă, „Desculță”, și pregătește încă două melodii pentru următoarele două săptămâni.

ADDA, „Desculță”

Acest sezon va fi unul deosebit, mai ales că stă sub semnul cifrei 3, una norocoasă după cum declară artista, care s-a născut pe data de 3, în cea de-a treia lună a anului, martie, la ora 03:00 noaptea, cu o greutate de 3,300 kg. Astfel de „coincidențe” au urmărit-o până în prezent, ea având și studioul de înregistrări la numărul 3, pentru că … așa s-a nimerit!

„Stările ADDEI este un proiect de suflet, foarte personal. Anul asta a ajuns la cel de-al treilea sezon. Și pentru ca 3 e cifra mea norocoasă, am ales să lansez 3 episoade. Primul episod – Descultă – e o piesă în care descriu trăirile mele de acum, trăirile adultului care caută în el fărâma de copilărie. Entuziasmul și bucuria care se pierd uneori din cauza presiunii și responsabilităților. Sper să se regăsească cât mai mulți oameni în piesa asta, pentru că transmite o stare specială”, declară ADDA.

ADDA a filmat videoclipurile pieselor în satul Cincșor, timp de trei zile, și acțiunea din „Desculță” are loc chiar în fosta școală de aici. Muzica este semnată Adda, Georgian Idriceanu, Bianca Lobda, Diana Ghita, versurile – Adda, Bogdan Penciu, Ana Stefan, Mircea Nitu, Diana Ghita, Costin Danaila, cărora li se adaugă productie audio – Georgian Idriceanu, chitare – Ioan Nacu, Mix/ Master – Madalin Rosioru, productie – Radu Selaru, Rizea Catalin și regie – TrandaFilm.

Vreau sa contactez un artist