adda

ADDA lansează piesa „Mamă soacră”, cu un subiect încărcat emotional, din viața multor familii din România

ADDA abordează în cea mai recentă piesă a ei, „Mamă soacră”, un subiect pe cât de delicat, pe atât de prezent în relațiile de familie: interacțiunea dintre noră și mama soacră. Chiar dacă ADDA se înțelege absolut minunat cu mama soțului ei, după cum spune chiar ea, subiectul atât de prezent și de puternic încărcat emoțional a inspirat-o pe artistă să compună o melodie. Piesa „Mamă soacră” vorbește foarte direct despre lucrurile nespuse din relația celor două femei, despre sentimentul de abandon și cel de putere, dar și despre vindecare și despre cum iubirea, atât cea a mamei, cât și cea a viitoarei soții, se pot împleti armonios.

ADDA – „Mamă soacră”

 

Am scris această piesă acum 2 ani și jumătate, înainte să mă căsătoresc. Inspirația nu a venit din relația cu soacra mea, care este o femeie foarte bună și înțelegătoare, ci din jurul meu. Fie că glumim pe această temă, fie că trăim suferințe ascunse despre care nu putem vorbi direct, fără să credem că rănim, acest subiect poate fi atât de prezent și viu în viețile noastre.”, spune ADDA.

Ea a imaginat melodia și versurile piesei ca pe o discuție între mireasă și mama soacră. „În piesă sunt cuvintele miresei care îi spune soacrei că îi iubește fiul cu adevărat, că o înțelege că suferă că cineva i-a <furat> baiatul, dar o roagă să fie îngăduitoare și să își aducă aminte că și ea a fost în situația asta cândva. Am scris-o din suflet, este o piesă plină de emoție și sper să se simtă asta”, adaugă artista căreia textul melodiei îi aparține integral.

 

Muzica piesei este semnată de ADDA, Șerban Cazan, Idriceanu Georgian, Chopin, Vlad Mazarel, Florin Boka, producția audio de Hahaha Production și BalAdda Records, chitare Roland Kiss, viori Vlad Măzărel. Conceptul videoclipului este realizat de ADDA și Trandafilm, regia – Trandafilm, iar producția le aparține lui Cătălin Rizea și Radu Șelaru.

 

În acest an, ADDA a mai lansat piesa „Arde” feat. Killa Fonic, care a ajuns la aproape  23 de milioane de vizualizări pe YouTube, „Mă doare inima” și cele trei piese, „Desculță”, „Liniștea”, „Casa bântuită”, care alcătuiesc împreună cel de-al treilea sezon al Stărilor.

 

ADDA feat. Killa Fonic – „Arde”

ADDA – „Mă doare inima”

ADDA  – Stare 1 – „Desculță”

ADDA feat. Keed — Stare 2 –  „Liniștea”

ADDA  – Stare 3 – „Casa bântuită

Printre piesele care au consacrat-o pe ADDA se numără „Lupii”, cu aproape 28 de milioane de vizualizări pe You Tube, „De dorul tău”, „Iți arăt că pot“, „Nu plânge, Ană“, „Se vede pe fața ei“, dar și „Marea mea” – piesă pe care artista a compus-o și a filmat-o în 12 ore, iar fanii săi i-au fost alături live, pe Facebook. Canalul de YouTube al artistei are peste 200 milioane de vizualizări.

Vreau sa contactez un artist