mark-stam
Marius Stamatin, alias Mark Stam, face muzică din adolescență, însă abia acum un an a decis să-și croiască o carieră în domeniu. Decizia a luat-o după ce anterior a participat la Moldova are Talent, iar după concurs a fost abordat de frații Spoială pentru o colaborare la un nou proiect interesant, ce urmează să fie lansat chiar astăzi, 7 martie.

 

Proiectul muzical va încerca să-și facă loc pe piața muzicală din Moldova și să cucerească audiența cu prima piesă, „A murit iubirea”. Tânărul spune că inspirație i-au fost propriile emoții. „Piesa este despre iubire, doar că este o iubire suferindă. Suntem niște ființe sentimentale, care cerșim emoții zi de zi pentru a supraviețui, nu avem nevoie de motive pentru a iubi și nici nu realizăm când și unde a murit iubirea”, subliniază acesta.

Textul piesei a fost scris de Marius cu ajutorul lui Ronin Terente, iar aranjamentul este semnat de către compozitorul Andrei Tostogan. Videoclipul a fost realizat de echipa Spoiala Brothers.

„Sunt sigur că vom avea succes. Sunt încă mic pe piața muzicală autohtonă, dar am visuri mari. Scopul meu este ca piesele mele să placă celor de acasă, iar ulterior, să treacă și pe piețele muzicale din exterior”, adaugă tânărul interpret.

Filmările pentru clipul primei piese au avut loc în luna decembrie, în apropiere de satul Condrița, iar o parte din ele au avut loc și la Chișinău. Toată munca propriu-zisă a durat trei zile. Clipul va fi lansat astăzi la ora 19:00, iar interpretul ne spune că are un final incert. „Am lăsat publicului libertatea de a-și imagina propriul final al acestei istorii de dragoste”, spune Marius.

Potrivit lui, publicul său sunt toți cei care se vor regăsi în piesele sale, cei care se vor inspira din ele, cei care le vor fredona și cei care le vor pune pe repeat.

Cei din spatele proiectului Mark Stam ne-au declarat că nu se vor opri la piesa „A murit iubirea”. „Vom avea grijă să aducem publicului emoții noi, cu regularitate. Deja lucrăm la un nou videoclip. Va fi o piesă în limba engleză.”

Vreau sa contactez un artist