andrei-ionita-x-factor

Andrei Ioniță va interpreta adaptarea sa după „Cântă cucul”

Andrei Ioniță, artistul Global Records care a devenit cunoscut în România o dată cu apariția în emisiunea „X Factor”, va cânta joi, 16 noiembrie, de la ora 21:30, la Hard Rock Café, în deschidere la The Motans.

Cu un stil aparte, artistul spune că dintotdeauna a fost atras de muzică. „Nu mai țin minte cum am cuprins muzica, nu mai țin minte cum am luat chitara în mână, sau cum am început să cânt, de fapt nici nu mai are sens… Țin minte doar că sunt cine sunt fiindcă muzica m-a făcut să simt...”, precizând că pe el îl interesează mai puțin zona comercială sau să adopte un stil muzical anume. „Eu cânt ceea ce sunt”. Atracția lui către zona de inspirație bazată pe folclor și tradiții vine din credința sa că „folclorul e adevărul de atunci. Am și eu câteva întrebări existențiale la care caut un răspuns…”.

Emisiunea X Factor i-a adus notorietate mai ales datorită prezenței dezinvolte, a replicilor pline de naturalețe și umor și a vocii pătrunzătoare, care a ridicat o sală în picioare și i-a impresionat pe jurați, el alegând să interpreteze o adaptare a sa după piesa „Cântă cucul”.

După participarea la emisiune, artistul spune că a avut o perioadă lungă de căutare pe plan muzical. „Sunt un simplu om care încearcă să-și găsescă drumul în viață. Nu mă mai arunc în vânt, cum am făcut-o de atâtea ori, fiindcă încă nu am învățat să <zbor>”.

 

Joi seara, la Hard Rock Café, Andrei va cânta de la ora 21:30 „Săracă inima me”, „Cântă cucul” și încă o melodie surpriză pentru cei prezenți.

Andrei Ioniță s-a născut în Republica Moldova pe 29 martie 1992 și a absolvit Facultatea de Jurnalism – specializarea „Film documentar”. El a ales această secțiune pentru că, în opinia lui, „este un gen care în esența sa este cel mai aproape de realitatea palpabilă și nu ar trebui să facă nimic altceva decât să reflecte această realitate”. Este foarte pasionat de folclor, semiotică, mitologie.

 

Global Entertainment: Global Records, casa de discuri, Global Booking, agenție de impresariat și ​Global Influencers, ​agenție de influencers marketing, reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nucă, GJAN, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek, și influenceri de referință precum Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Mircea Bravo, Ilie, Maximilian, Laura Giurcanu, Selly și mulți alții.

Vreau sa contactez un artist