Anna Lesko

Anna Lesko este deja o legenda in peisajul muzical romanesc. Melodiile sale au avut un succes enorm in momentul aparitiei, continuand si astazi a fi ascultate de numerosi fani.

Artista a debutat in anul 2000, in cadrul Festivalului de la Mamaia, cu melodia “Cu tine eu”. In 2002, a lansat albumul “Flacari” iar melodia “Ard in flacari” a devenit instant un hit. Al doilea album al artistei, “Inseparabili”, s-a bucurat de un succes comercial major si a castigat un disc de aur.

Urmatoarele doua albume ale Annei, “Pentru tine” si “Ispita”, au consacrat stilul actual al artistei. Piesele “Nu mai am timp”, “Lasa-ma sa cred” si “Anicyka Maya” au devenit hituri si au conturat prezenta Annei pe piata muzicala romaneasca.

In anul 2010, Anna Lesko a lansat al cincilea album “Jocul seductiei”, precedat de doua single-uri “Balalaika” si “In My Bedroom”. Toate s-au bucurat de aprecierea publicului si de un mare succes comercial.

Electrizeaza-ti petrecerea cu una dintre cele mai cunoscute cantarete romance pe plan international si solicita prezenta acesteia din sectiunea Contact. Discuta cu un impresar Global Booking si afla detaliile rezervarii artistei pentru petrecerea ta, precum si pretul acesteia. Anna Lesko va transforma orice eveniment: nunta, banchet, balul bobocilor, aniversare, zilele orasului etc. intr-unul de neuitat, iar invitatii tai vor fi incantati de spectacolul organizat.

Vreau sa contactez un artist