Carla’s Dreams – 9 milioane de vizualizări pentru “Beretta”; două concerte la Hard Rock Cafe pe 1 și 2 noiembrie

Carla’s Dreams a lansat de curând single-ul “Beretta” cu videoclip oficial.

 

Piesa a ajuns la peste 9 milioane de vizualizări în mai puțin de două săptămâni de la lansare.

Carla’s Dreams – Beretta

Piesa a fost compusă și produsă de Carla’s Dreams (muzică, text, producție) și Alex Cotoi. El a produs toate piesele Carla’s Dreams, devenite hituri precum “Sub pielea mea”, “Te rog”, “Imperfect”, “Acele”, “Antiexemplu”, “Până la sânge”.

 

Povestea din videoclip poate fi interpretată fie ca o discuție cu sinele despre lipsa de moralitate într-un cuplu sau ca o conștientizare a futilității căutării hedoniste (Eros) și ajungere la un nihilism absolut prin sinucidere (Thanatos).

 

Carla’s Dreams va susține două concerte la Hard Rock Café pe 1 și 2 noiembrie, show în care se vor putea auzi toate hiturile lor, dar și “Beretta” live în premieră.

 

Bilete încă mai pot fi achiziționate de pe iabilet.ro

 

Concert Carls’s Dreams – 1 Noiembrie

 

Concert Carls’s Dreams – 2 Noiembrie

 

De asemenea, a lansat și trei modele de tricou inspirate de piesa “Beretta” care sunt disponibile pe shop online

 

Anul acesta, Carla’s Dreams a susținut un nou concert la Arenele Romane, eveniment sold out pentru lansarea albumului “Antiexemplu”, show regizat de artiști.

 

De curând, Carla’s Dreams au câștigat patru premii în cadrul Media Music Awards: Best Song “Imperfect”, Best Group, Spring Hit “Antiexemplu” și Summer Hit “Până la sânge”.

 

“Antiexemplu” și “Până la sânge” au dominat topurile radio și TV, pe locul 1 pentru multe săptămâni și cu câte 16 milioane de vizualizări pe YouTube.

 

Carla’s Dreams este jurat pentru al doilea sezon X Factor de la Antena 1. În primul sezon, a câștigat împreună cu concurenta sa Olga Verbițchi.

Global Entertainment – Global Records, casa de discuri, Global Booking, agenție de impresariat și Global Influencers, agenție de influencers marketing, reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nucă, GJAN, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek și influenceri de referință precum Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Mircea Bravo, Ilie, Maximilian, Laura Giurcanu, Selly și mulți alții.

 

Articol preluat de pe FabricadePR.ro

Vreau sa contactez un artist