MC

5 calitati pe care orice MC trebuie sa le aiba

Un MC profesionist va sti cum sa creeze atmosfera perfecta la eveniment si va gestiona toate momentele show-ului astfel incat acesta sa fie unul reusit. Acesta are rolul de a mentine atentia invitatilor, de a intretine atmosfera, de a oferi informatii si de a comunica cu organizatorul evenimentului cu privire la planificarea acestuia. Probabil ti-ai creat deja o lista cu potentiali MC (maestri de ceremonii) pentru evenimentul tau. Dar cum stii pentru care sa optezi si daca faci alegerea corecta?

In continuare iti vom prezenta 5 calitati pe care orice maestru de ceremonii ar trebui sa le detina.

Capteaza atentia invitatilor
Un MC talentat stie cum sa mentina atentia invitatilor si cum sa ii distreze. De asemenea, ii place sa vorbeasca la microfon si se face placut publicului.

Este responsabil
Stie sa gestioneze orice situatie si urmareste planificarea fiecarui moment al petrecerii stabilit dinainte de organizatori. Un MC bun stie ca el nu se afla la eveniment in calitate de invitat, astfel ca se concentreaza pe cee ace are de facut. Distractia poate veni dup ace acesta si-a incheiat misiunea.

Este descurcaret
Indiferent de situatia sau momentul neprevazut care poate aparea pe durata petrecerii, acesta stie sa gaseasca rapid o solutie si va improviza pentru a capta atentia invitatilor intr-un mod amuzant.

Iubeste sa vorbeasca in fata unei multimi
Un om cu lipici la public nu este doar un om talentat, ci trebuie sa si iubeasca ceea ce face. Asadar, ai in vedere sa alegi un MC caruia sa-i placa sa distreze publicul.

Nu este plictisitor
Imagineaza-ti un maestru de ceremonii cu o voce monotona, care nu are umor si care nu poate distra publicul. Un astfel de MC ar putea chiar sa strice intregul eveniment. El trebuie sa aiba capacitatea de a surprinde publicul, de a-i mentine interesul si zambetul pe buze.

Daca inca nu stii ce MC sa alegi pentru petrecerea ta, contacteaza echipa GlobalBooking si solicita o recomandare potrivita pentru evenimentul tau. Ai in vedere faptul ca un MC talentat are abilitatea de a crea atmosfera perfecta la o petrecere. Discuta cu acesta planificarea momentelor evenimentului, asigura-te ca ii oferi toate informatiile si ca el se pliaza pe conceptul acestuia.

Vreau sa contactez un artist