trupa pentru eveniment

Ce trebuie sa bifezi cand rezervi o trupa pentru evenimentul tau

Muzica are un mare impact asupra modului in care ne simtim si ne comportam. Din acest motiv, trebuie sa fii atent atunci cand alegi artistii pentru evenimentul tau. Pe langa muzica pe care o canta, acestia fac show si pot asigura o atmosfera de neuitat, astfel incat publicul sa se simta cat mai bine. Un singur artist poate face acest lucru, dar o intreaga trupa va oferi un spectacol mai animat, dinamic si variat, care cu siguranta va ridica de pe scaun chiar si pe cel mai morocanos invitat.

In continuare, iti vom prezenta cateva aspecte de care sa tii cont atunci cand rezervi o trupa pentru evenimentul tau.

Stabileste ce tip de spectacol vrei

Gandeste-te la ce tip de spectacol doresti pentru evenimentul tau. Vrei o atmosfera de jazz, swing, funk sau poate rock? O trupa nisata pe tipul de muzica pe care ti-l doresti va putea recrea atmosfera la care visezi, iar un decor cu aceeasi tematica va completa intreaga poveste.
Inainte de toate insa, trebuie sa fii sigur de locul de desfasurare al evenimentului, de dimensiunile acestuia, specificatiile tehnice etc. Astfel, asigura-te ca ai raspunsurile la urmatoarele intrebari:

  1. Exista un spatiu special pentru ca trupa sa poata canta? Care este dimensiunea acestuia?
  2. Exista o camera in care membrii trupei sa se poata schimba?
  3. Exista limite pentru sunet?
  4. Exista locuri de parcare pentru trupa?

Alege artistul potrivit

Dupa ce ai aflat informatiile la intrebarile de mai sus este timpul sa incepi sa cauti trupa perfecta pentru evenimentul tau. Pe GlobalBooking.ro poti accesa sectiunea Booking artisti, vizualizand artistii in functie de genul muzical pe care acestia il interpreteaza. Asadar, pentru a lua decizia corecta, trebuie sa ai in vedere urmatoarele:

  • Sa le asculti piesele
  • Sa le urmaresti videoclipurile. Asigura-te ca pot oferi spectacol si din punct de vedere vizual, nu doar muzical
  • Sa te uiti la pozele lor. Vrei sa fii sigur ca vor corespunde atmosferei pe care tu vrei sa o creezi la evenimentul tau. Nu vei chema niciodata o trupa de rockeri tatuati la un garden party.

Dupa ce te-ai decis asupra trupei pe care o doresti la petrecerea ta, e vremea sa o rezervi. Verifica lista de Preturi artisti pentru a afla tariful cerut de cantareti si asigura-te ca sunt disponibili la data evenimentului tau.

Relaxeaza-te

Vestea buna este ca munca cea grea a trecut. Odata ce ai rezervat trupa si cunosti toate informatiile cu privire la locatie si facilitatile acesteia, te poti relaxa caci treaba este deja facuta. Cu siguranta va trebui sa te ocupi in continuare, daca nu ai facut-o deja, de partea de catering, de trimiterea invitatiilor, de chemarea presei etc., dar macar vei sti ca partea cea mai importanta, cea de entertainment, este pregatita.

Asadar, cand te pregatesti sa rezervi o trupa pentru evenimentul tau trebuie sa ai in vedere tematica petrecerii, stilul muzical interpretat de aceasta, spatiul oferit de locatie, bugetul, spectacolul live pe care formatia il poate oferi, logistica si partea tehnica.

Vreau sa contactez un artist